VI KLARER UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE

Det kan muligvis have sin charme at bevare de gamle trædøre og de originale dannebrogsvinduer i dit hus, men det er både skidt for dig og dit energiforbrug, hvis døre og vinduer ikke er tætte.

Hos Tømreren i Svalebæk ApS står vi gerne for professionel udskiftning af vinduer og døre hos dig. Vi har stor erfaring på området, og vi tilbyder vores ekspertise til alle kunder i bl.a. Haslev, Næstved, Faxe og omegn.

UNDGÅ VARMESPILD OG EN HØJ ENERGIREGNING

Mindre utætheder i vinduer kan være svære at få øje på, men et godt trick, hvis du er i tvivl om dine vinduer er utætte, er at sætte et stearinlys i vinduet. Hvis flammen bevæger sig, slipper luften ind – og varmen ud.

Ofte er der mere tydelige tegn på, at dine vinduer er utætte. Oplever du dug på indersiden af ruden eller er malingen ved at skalle af, så kan det også være på høje tid, at du skifter til de gamle døre og vinduer ud med nye.

Elregningen kan desuden også være et tydeligt tegn på utætte døre og vinduer. Bruger du mere energi end nødvendigt, er det på tide at få en professionel gennemgang af dit hus. Du kan spare rigtig mange penge og skåne klimaet for spildt energi, når dine døre og vinduer er energimærket og kvalitetssikret.

Hos Tømreren i Svalebæk ApS monterer vi alle typer vinduer og døre og varetager hele processen lige fra rådgivning om materialer til udfærdigelse af tilbud og et færdigt resultat. Har du særlige ønsker til, hvordan dine nye vinduer og døre skal se ud, så tager vi naturligvis altid forbehold for dette.

UDSKIFTNING AF VINDUER MED SOLIDE BESLAG, SÅ DU KAN SOVE TRYGT

Gamle døre og vinduer kan også være et nemt mål for indbrudstyve. Når vi står for udskiftning af vinduer, monterer vi derfor altid vores vinduer med solide beslag, så det bliver en meget mere udfordrende opgave for en eventuel indbrudstyv at brække dem op. Udskiftning af vinduer og døre kan dermed også øge din tryghed i hjemmet.

HVAD KOSTER UDSKIFTNING AF VINDUER?

Vores priser for udskiftning af vinduer varierer fra opgave til opgave. Det afhænger bl.a. af, hvilken type vinduer der skal monteres samt hvor mange. Vi står f.eks. også gerne for montering af vinduer efter mål, hvis du ønsker dette. Er du interesseret i en konkret pris på din opgave, så kontakt os i dag og fortæl om den.

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

Vi har mange års erfaring i tømrer- og snedkerfaget og vores danske tømmermestre og svende står altid klar til at dele deres faglige ekspertise med dig under hele processen.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud ved enten at ringe eller skrive til os på telefon 23 62 40 19 eller e-mail kontakt@svalebaektomrer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.


TØMREREN I SVALEBÆK APS

Teestrup Enghave 7

4690 Haslev

Telefon: 23 62 40 19

Mail: kontakt@svalebaektomrer.dk

cvr: 37589888