tømrerarbejde haslev køge

Udskiftning & montering af vinduer & døre i Næstved & Haslev

KONTAKT OS

Her hos Tømreren i Svalebæk tilbyder vi også udskiftning og montering af vinduer i Næstved, Haslev, Køge og omegn. Gamle døre og vinduer har sin charme, men charmen forsvinder ofte når man ser elregningen, som vi ofte ser, er alt for høj. Det konstante gennemtræk gør ikke kun ondt på regnskabet, men har også negativ indvirkning på dit helbred og indeklimaet i din bolig.

Som din tømrer i Svalebæk, står vi altid til rådighed, når det kommer til professionel udskiftning af døre eller montering af vinduer Næstved og omegn. Vi har stor erfaring på området, og vi tilbyder vores ekspertise til alle kunder. Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud.

23 62 40 19

 

Montering af vinduer i Næstved, Køge og omegn

Vi har mange års erfaring i tømrer- og snedkerfaget og vores danske tømrermestre og svende står altid klar til at dele deres faglige ekspertise med dig under hele processen. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon eller send en mail til kontakt@svalebaektomrer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Find tegnene på utætte døre og vinduer og undgå energispild

Mindre utætheder i vinduer og i dørene kan være svære at få øje på. Men med et godt trick i ærmet kan du hurtigt finde ud af, hvordan din bolig står til. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dine døre og vinduer er utætte, kan du sætte et stearinlys nær vinduet eller døren. Hvis flammen bevæger sig, slipper luften ind – og dermed slipper varmen ud.

Der kan ofte være yderligere og tydelige tegn på, at dine vinduer er utætte. Det kan blandt andet være, at du oplever du dug på indersiden af ruden eller at malingen er ved at skalle af. Hvis dette er tilfældet så kan det også være på høje tid, at du skifter påbegynder den nye proces til at få udskiftet og monteret nye vinduer og døre.

Udskiftning af vinduer i Haslev hos Svalebæk Tømrer

En montering af vinduer og døre giver en lavere elregning

Elregningen kan desuden også være et tydeligt tegn på utætte døre og vinduer. Bruger du mere energi end nødvendigt, er det på tide at få en professionel gennemgang af dit hus. Du kan spare rigtig mange penge og skåne klimaet for spildt energi, når dine døre og vinduer er energimærket og kvalitetssikret.

Hos Tømreren i Svalebæk ApS tilbyder vi udskiftning af døre og dermed også montering af vinduer i Næstved, Haslev og omegn og varetager hele processen lige fra rådgivning om materialer til udfærdigelse af tilbud og et færdigt resultat.

Står du inde med særlige ønsker til, hvordan dine nye vinduer og døre skal se ud, så tager vi naturligvis altid forbehold for dette. Kontakt os i dag, og modtag et uforpligtende tilbud på montering af vinduer i Haslev, Næstved eller deromkring. Ring til os på +45 23 62 40 19 eller send os en mail direkte på: kontakt@svalebaektomrer.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Udskiftning eller montering af døre i Næstved

Vi bruger solide beslag til dine døre og vinduer, så du kan sove trygt!

Gamle døre og vinduer kan også være et nemt mål for indbrudstyve. Så når vi står for udskiftning og montering af vinduer og døre, monterer vi altid med solide beslag. Det gør nemlig, at det bliver en meget mere udfordrende opgave for en eventuel indbrudstyv at brække dem op. På den måde kan montering og udskiftning af vinduer og døre også øge din tryghed i hjemmet, både når du er ude, og når du er hjemme.

Vores priser for montering af vinduer og døre varierer fra opgave til opgave. Det afhænger bl.a. af, hvilken type vinduer der skal monteres samt hvor mange. Vi står f.eks. også gerne for montering af vinduer efter mål, hvis du ønsker dette. Er du interesseret i en konkret pris på din opgave, så kontakt os i dag og fortæl om den. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på montering af vinduer i Næstved og omegnen.

udskiftning af vinduer næstved

Udvælg design og få døre og vinduer der passer til dine boligdrømme

Når du gør brug af vores services er udvælgelsen og monteringen en nem sag for dig. Her hos Tømreren i Svalebæk sørger vi for det hele. Til start og vurdering af projektet, rådgivning og vejledning, til indkøb og udførelse. Det eneste vi har behov fra dig, er dine ønsker til døre/vinduers udseende og eventuelle forbehold.

Når du skal have udskiftet eller monteret nye vinduer og døre, så kan vi vurdere omfanget af opgaven, og om dørene eller vinduerne skal udskiftes eller isoleres. Det kan blandt andet inkludere en isolering eller en komplet ny udskiftning og montering af vinduer og døre. Ingen opgave er for stor eller lille, så tag endelig kontakt, hvis du har brug for professionel rådgivning. Overvejer du at få isoleret, udskiftet og monteret nye vinduer, som giver synlige energibesparelser? Vi har de rette kompetencer til opgaven og står klar til at hjælpe dig hele vejen.

reparation af dør

Kontakt os i dag!

Tømreren i Svalebæk ApS
Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Tømreren i Svalebæk ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.​

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot