Mandehånd med sandpapir arbejder på en træoverflade

Ombygning & renovering af hus Sjælland

KONTAKT OS

Trænger din bolig til en gennemgribende renovering af hus eller sommerhus, eller har du behov for mere plads? Så er Tømreren i Svalebæk ApS det helt rette firma at kontakte. Vi tilbyder tilbygning og renovering af hus på Sjælland for både private og erhvervskunder i områderne Haslev, Faxe, Næstved og omegn.

I mange tilfælde har ældre huse og bygninger typisk mange små rum, og det er for mange en ulempe for dem som ønsker større rum og bedre rumfordeling. Det kan være, at du går og drømmer om at bygge et nyt køkken/alrum til familiens nye samlingspunkt, eller måske får du aldrig brugt haven i sommermånederne, fordi der ikke er ordentlig terrasseplads.

Vi tilbyder ombygning, tilbygning eller renovering af hus på Sjælland

Uanset hvad problemet er, så har vi hos Tømreren i Svalebæk ApS altid en løsning til dig, så du kan få dine boligdrømme opfyldt. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger, og derfor kan vi også uden tvivl hjælpe dig! Her står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig ombygning og renovering af hus på Sjælland. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud!

23 62 40 19

Skal du bruge en tømrer til renovering af din bolig?

Så tag fat i os og få et uforpligtende tilbud. Det kan nemlig være svært at holde styr på alle enderne, når man står overfor et byggeprojekt. Med os som erfaren tømrer til renoveringsprojekter, hjælper vi dig med at holde overblikket over alt fra byggestil, energiløsninger, materialer og farver samt krav til funktionalitet og pladsbehov.

Det kan være, at det er vigtigt for dig, at boligen skiller sig ud eller bevarer sit originale udtryk. Eller måske har du særlige krav til lysindfald, byggematerialer eller opbevaringsplads. Når du gør brug af os som en tømrer til renovering af hus på Sjælland – kan vi hjælpe dig med alt fra start til slut. Vi kan hjælpe med det hele, og vi rådgiver dig gerne fra begyndelsen til færdigt byggeri, uanset hvad behovet er.

Når du ringer til os, kommer vi ud til dig til en personlig samtale om dine byggedrømme. Herefter kan vi udarbejde et skarpt tilbud til dig, og vi tilbyder dig professionel rådgivning under hele processen.

Vi kan bl.a. hjælpe: Stue – Udestue – Garage – Entre – Totalrenovering af hus.

Renovering hus

Prisen på tilbygning og ombygning af hus

Det er svært at angive en konkret pris på både en ombygning af hus, tilbygning på huset, eller på renoveringer til huset lige nu og her. Vores priser afhænger nemlig i begge tilfælde af bl.a. opgavens type og omfang samt kravet til materialer med mere.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på dit fremtidige renoveringsprojekt, så kontakt os i dag og fortæl os om din opgave. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din husrenovering, tilbygning eller ombygning! Det eneste krav er, at vi har de nødvendige oplysninger, og vi går selvfølgelig efter en pris, som er så billig som muligt, og som samtidig tager højde for dine ønsker ift. materialer og kvalitet.

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette løsning på en tilbygning eller renovering af hus på Sjælland, så kontakt os i dag og hør mere.

Renovering af hus på Sjælland

Husrenovering kræver kompetencer og erfaring

Har du brug for en erfaren virksomhed, med de rette kompetencer til dit byggeprojekt? Så tag kontakt til os i dag! Med vores skønne mængde erfaring er dit projekt i trygge hænder.

Vil du høre mere om en tilbygning eller renovering af hus, så kontakt os på telefon +45 23 62 40 19 eller e-mail kontakt@svalebaektomrer.dk. Vores professionelle fagfolk står klar til at levere kvalitetshåndværk til enhver byggeopgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et tilbud på dit tag
renovering af hus

Kontakt os i dag!

Tømreren i Svalebæk ApS
Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Tømreren i Svalebæk ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.​

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot