NYBYG, RENOVERING AF HUS OG TILBYGNING KAN VI HJÆLPE MED

Trænger dit hus eller sommerhus til en gennemgribende renovering, eller har du behov for mere plads? Så er Tømreren i Svalebæk ApS det helt rette firma at kontakte. Vi tilbyder tilbygning og renovering af huse og andre bygninger for både private og erhvervskunder i områderne omkring Haslev, Faxe, Næstved og omegn.

I mange ældre huse er rummene typisk mange og små, og det kan være, at du drømmer om at bygge et nyt køkken/alrum til familiens nye samlingspunkt, eller måske får du aldrig brugt haven i sommermånederne, fordi der ikke er ordentlig terrasseplads.

Uanset hvad problemet er, så har vi hos Tømreren i Svalebæk ApS altid en løsning til dig, så du kan få dine boligdrømme opfyldt. Vi ser muligheder fremfor begrænsninger, og derfor kan vi også uden tvivl hjælpe dig med en tilbygning eller renovering af hus.

SÅDAN HJÆLPER VI DIG MED EN RENOVERING AF HUS ELLER EN TILBYGNING

Det kan være svært at holde styr på alle enderne, når man står overfor et byggeprojekt. Vi hjælper dig med at holde overblikket over alt fra byggestil, energiløsninger, materialer og farver samt krav til funktionalitet og pladsbehov.

Det kan være, at det er vigtigt for dig, at boligen skiller sig ud eller bevarer sit originale udtryk, eller måske har du særlige krav til lysindfald, byggematerialer eller opbevaringsplads. Vi kan hjælpe med det hele, og vi rådgiver dig gerne fra begyndelse til færdigt byggeri, uanset hvad behovet er.

Når du ringer til os, kommer vi ud til dig til en personlig samtale om dine byggedrømme. Herefter kan vi udarbejde et skarpt tilbud til dig, og vi tilbyder dig professionel rådgivning under hele processen.

Vi kan bl.a. hjælpe:

– Stue – Udestue – Garage – Entre – Totalrenovering af hus

Har du brug for hjælp til at finde den helt rette løsning på en tilbygning eller renovering af hus, så kontakt os i dag og hør mere.

HVAD KOSTER RENOVERING AF HUS, OG HVAD KOSTER EN TILBYGNING TIL HUS?

Det er svært at angive en konkret pris på både en renovering af hus og en tilbygning til hus lige nu og her. Vores priser afhænger nemlig i begge tilfælde af bl.a. opgavens type og omfang samt kravet til materialer med mere.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din tilbygning eller renovering af hus, så kontakt os i dag og fortæl os om din opgave. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din husrenovering, tilbygning eller ombygning, når vi kender lidt nærmere til din opgave, og vi går selvfølgelig efter en pris, som er så billig som muligt, og som samtidig tager højde for dine ønsker ift. materialer og kvalitet.

VIL DU HØRE MERE? KONTAKT OS

Vil du høre mere om en tilbygning eller renovering af hus, så kontakt os på telefon 23 62 40 19 eller e-mail kontakt@svalebaektomrer.dk. Vores professionelle fagfolk står klar til at levere kvalitetshåndværk til enhver byggeopgave.

Vi ser frem til at høre fra dig!


TØMREREN I SVALEBÆK APS

Teestrup Enghave 7

4690 Haslev

Telefon: 23 62 40 19

Mail: kontakt@svalebaektomrer.dk

cvr: 37589888