TAGARBEJDE: VI LÆGGER NYT TAG OG UDFØRER TAGRENOVERING HOS DIG

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så er Tømreren i Svalebæk ApS den rette tagdækker at kontakte. Vi tilbyder tagrenovering og montering af alle typer nyt tag. Derudover udfører vi også andet tagarbejde, så hvis det ønskes, kan vi f.eks. også sætte spær, kviste og lignende op i forbindelse med lægning af nyt tag.

Ikke nok med at et nyt tag gør dit hus pænere at se på, så sikrer det også, at dit hus er ordentlig isoleret, hvormed du vil opnå fordele både i form af et bedre indeklima og en billigere elregning.

Hos Tømreren i Svalebæk ApS hjælper vi dig gerne med at få et godt indeklima og at spare på pengepungen, og vi tilbyder vores service i bl.a. Haslev, Næstved og Faxe samt mange andre steder.

HVORNÅR TRÆNGER DIT HUS TIL NYT TAG ELLER EN TAGRENOVERING?

Det danske vejr tærer hårdt på dit tag, som skal stå imod alt fra regn, sne og blæst til ultraviolette stråler fra solen. Hvis der er opstået revner i dit tag, kan det nemt bane vej for fugt, og hvis fugten trænger ind i dit tag, kan det blive en dyr omgang.

Er der revner i dit tag, eller har stormvejret revet et par tagsten løse, så er det altså en god idé at få foretaget tagarbejde.

Vi rådgiver dig gerne omkring, om enten en tagreparation eller et nyt tag er den rette løsning for dig.

HVAD KOSTER ET NYT TAG?

Prisen på nyt tag afhænger i høj grad af opgavens omfang, og hvilke materialer du ønsker til dit tagbyggeri. Vi kan f.eks. både lægge eternittag og tegltag. Vores priser på tagrenovering og lægning af nyt tag starter fra 100.000 kroner, men vi kan altid – i samarbejde med dig – finde frem til en pris, der matcher dig og dit budget.

Vi står klar til at hjælpe dig med det samme, så skynd dig at ring til os. Vores fagfolk kommer gerne ud og tilser dit tag personligt og taler med dig om en eventuel renovering af tag, hvorefter vi kan udarbejde et godt tilbud til dig.

VI GIVER KVALITETSTJEK EFTER ET ÅR

Vi garanterer dig kvalitetshåndværk, uanset om du skal renovere parcelhuset eller industrihallen, og vi tilbyder kvalitetstjek af din bolig, så vi efter et år følger op på byggeriet af dit tag. Vi holder os desuden altid opdaterede omkring den nyeste viden indenfor lægning og reparation af tag, så du kan nyde et kvalitetsresultatet mange år frem.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM TAGARBEJDE

Skal vi hjælpe dig med tagarbejde, eller vil du høre mere om vores services? Så kontakt os i dag på telefon 23 62 40 19 eller e-mail kontakt@svalebaektomrer.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med nyt tag eller en tagrenovering.


TØMREREN I SVALEBÆK APS

Teestrup Enghave 7

4690 Haslev

Telefon: 23 62 40 19

Mail: kontakt@svalebaektomrer.dk

cvr: 37589888