taglægning haslev og køge

Tagrenovering eller nyt tag i Haslev?

KONTAKT OS

Vi tilbyder både tagrenovering og montering af nyt tag i Haslev og omegnen. Trænger dit tag til en kærlig hånd? Så er Tømreren i Svalebæk ApS den rette tagdækker at kontakte.  Derudover udfører vi også andre former for tagarbejde, så hvis det ønskes, kan vi f.eks. også sætte spær, kviste og lignende op i forbindelse med, lægning af nyt tag eller tagrenovering i Haslev.

Vi lægger nyt tag og udfører tagrenovering i Haslev – Køge

Hos Tømreren i Svalebæk ApS hjælper vi dig gerne med at få et godt indeklima og at spare på pengepungen. Alle vores ydelser og services bliver tilbudt i bl.a. Haslev og Køge samt mange andre steder. Når det kommer til dit tag så sikre vi os altid god kvalitet og godt håndværk.

Når du får lavet et nyt tag, så er det ikke kun udseendet, der bliver forbedret. En tagrenovering eller et helt nyt tag, sikrer også, at dit hus er ordentlig isoleret. På den måde vil du også opnå fordele både i form af et bedre indeklima og en billigere elregning.

23 62 40 19

Hvornår trænger dit hus til en tagrenovering?

Det danske vejr tærer hårdt på dit tag, som skal stå imod alt fra regn, sne og blæst til ultraviolette stråler fra solen. Hvis der er opstået revner i dit tag, kan det nemt bane vej for fugt, og hvis fugten trænger ind i dit tag, kan det blive en dyr omgang.

Er der revner i dit tag, eller har stormvejret revet et par tagsten løse, så er det altså en god idé at få en professionel tagdækker fra Haslev til at foretage tagarbejde i form af en tagrenovering eller et komplet nyt tag!

Vi rådgiver dig gerne omkring, om enten en tagrenovering eller et nyt tag er den rette løsning for lige netop dig og din bolig. Kontakt os, hvis du overvejer et nyt tag eller tagrenovering nær Haslev eller Køge.

Se dine fordele her
Tømrer

Få lagt et nyt tag i Haslev og spar på pengene!

 

– vi kan altid finde frem til en pris, der matcher dit budget

Bor du i Haslev, Køge eller omegn? Så er vi et tømrerfirma for dig! Selvom prisen på et nyt tag afhænger i høj grad af opgavens omfang, og hvilke materialer du ønsker til dit tag byggeri. Så står vi altid klar til at hjælpe dig med dit tag. Vi kan f.eks. både lægge eternittag og tegltag. Vores priser på tagrenovering og lægning af nyt tag starter fra 100.000 kroner, men vi kan altid – i samarbejde med dig – finde frem til en pris, der matcher dig og dit budget.

Ønsker du derfor et nyt tag i Haslev eller omegn, så står vi klar til at hjælpe dig med det samme, så skynd dig at ringe til os! Vores fagfolk kommer gerne ud og tilser dit tag personligt og taler med dig om en eventuel renovering af tag, hvorefter vi kan udarbejde et godt tilbud til dig.

Få et uforpligtende tilbud
byggeri til heste og landbrug

Tagdækker nær Haslev der giver kvalitetstjek efter 1 år.

Som din tagdækker nær Haslev garanterer vi dig kvalitetshåndværk, uanset om du skal renovere parcelhuset eller industrihallen. Vi tilbyder kvalitetstjek af din bolig, så vi efter et år følger op på byggeriet af dit tag. Vi holder os desuden altid opdaterede omkring den nyeste viden indenfor reparation af tag og lægning af nyt tag i Haslev og omegn, så du kan nyde et kvalitetsresultatet mange år frem.

Skal vi hjælpe dig med tagarbejde, eller vil du høre mere om vores services? Så kontakt os i dag på telefon 23 62 40 19 eller e-mail kontakt@svalebaektomrer.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med nyt tag eller en tagrenovering.

Få et tilbud på dit tag
Tømrer i blå bukser måler på et stykke træ

Kontakt os i dag!

Tømreren i Svalebæk ApS
Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Tømreren i Svalebæk ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.​

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot