Montering af døre og vinduer i Haslev

Det kan muligvis have sin charme at bevare de gamle trædører og de originale dannebrosvinduer i dit hus.

Men det er både skidt for dig og dit energiforbrug, hvis døre og vinduer ikke er tætte. Mindre utæthed kan være svære at få øje på.

Kontakt tømreren i Svalebæk

Er du i tvivl om dine vinduer er utætte, kan du prøve at sætte et sterinlys i vinduet. Hvis flammen bevæger sig, slipper luften ind – og varmen ud.

Ofte er der mere tydelige tegn på, at du trænger til nye vinduer.

Oplever du dug på indersiden af ruden eller er maling ved at skalle af, kan det være på høje tid, at du skifter til de gamle døre og vinduer ud med nyt.

Undgå varmespild og høj energiregning

Et andet tydeligt tegn på utætte døre og vinduer kan ses på elregningen. Bruger du mere energi end nødvendigt, er det på tide at få en professionel gennemgang af dit hus.

Du kan spare mange penge og skåne klimaet for spildt energi, når dine døre og vinduer er energimærket og kvalitetssikret.

Vi monterer alle typer vinduer og døre og varetager hele processen, lige fra rådgivning om materialer til udfærdigelse af tilbud og et færdigt resultat.

Har du særlige ønsker til, hvordan dine døre og vinduer skal se ud? Vi tager altid forbehold for dine personlige ønsker.

Tømrer ordner dine døre og vinduer i Haslev

Vi installerer, så du kan sove trygt

Gamle døre og vinduer kan også være en nemt mål for indbrudstyve. Som lokalt tømrerfirma i Haslev værner vi om vores kunders tryghed, både i byggeprocessen og i det færdige resultat.

Vi monterer derfor vores vinduer med solide beslag, der gør det særligt udfordrende for indbrudtyve at brække op.

Vi har mange års erfaring i tømrer- og snedkerarbejder og vores danske tømmermestre og svende står altid klar til at dele deres faglige ekspertise med dig under hele processen.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.