tag haslev

Tømrerarbejde Næstved ved dygtigt tømrerfirma

KONTAKT OS

Søger du en tømrer til professionelt tømrerarbejde i Næstved eller omegn – Skal samtalekøkkenet bygges om, har du brug for en ny og bedre terrasse eller andet? Tømreren i Svalebæk ApS tilbyder rådgivning, hvis du går med byggetanker og mangler en sparringspartner til at realisere dine gode ideer.

Vi er et moderne snedker- og tømrerfirma nær Næstved, som tager hånd om kundernes ønsker fra første stregtegning til det færdige byggeri. Mangler du at få styr på byggetilladelserne, så hjælper vi også med det.​ Vi løser mange former for snedker- og tømreropgaver, og ser frem til at høre fra dig, uanset opgavetype og størrelse. Nogle af vores services omfatter blandt andet montering og udskiftning af vinduer, tagrenovering, montering af nyt tag, staldbyggeri, nybyg og renovering af hus.

Vi udfører tømrerarbejde i Næstved og omegn

Hos Tømreren i Svalebæk ApS lægger vi vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i samarbejde finder den bedste løsning af dit byggeprojekt.​​​ Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores løsninger.

Ring til os eller udfyld formularen herunder, hvis du har spørgsmål til dit byggeprojekt, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde. Vi holder til i Haslev, men vi dækker størstedelen af Sjælland og kører ofte som tømrer i områderne nær Næstved, Faxe, Haslev og Køge.

23 62 40 19

Tømrer Næstved tager imod alle opgaver

Hos Tømreren i Svalebæk klarer vi alle typer tømrerarbejde uanset størrelse. Vi tilbyder blandt andet udskiftning af døre og vinduer, som kan spare dig mange penge på energiregnskabet. Derudover tilbyder vi renovering og nybyg af huse og tilbygninger til dig, som synes, dit hus eller sommerhus trænger til en renoveringen eller udbygning. I forlængelse af det er vi som tømrerfirma nær Næstved også specialiseret i tagrenovering og lægning af nyt tag af alle typer tag samt staldbyggerier. Så kontakt os endelig uanset, hvilken form for tømrerarbejde du ønsker. Vi har mange års erfaring i alle dele af tømrerbranchen og vi tilbyder kompetent og faglig rådgivning. Derfor er vi din samarbejdspartner fra start til slut. Ring til os på 23 62 40 19 allerede i dag, så sender vi et godt tilbud på dit tømrerarbejde Næstved.

Tømrerfirma
nybyg-renovering

Nybyg & renovering

Går du og drømmer om at bygge nyt hus eller udbygge dit nuværende? Hos Tømreren i Svalebæk tilbyder vi både nybyg, udbygning og renovering af hus for både private og erhverv. Læs mere herunder eller kontakt os, hvis du søger en tømrer i Næstved, Faxe, Haslev eller omegn.

LÆS MERE

tag tagdækker sjælland

Taglægning

Vi udfører professionelt tagarbejde på Sjælland, og vi kører ofte i Haslev, Næstved, Faxe og Køge. Vi tilbyder tagrenovering, montering af alle typer tag samt opsætning af kviste og spær. Læs mere om tagarbejde og renovering her eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på taglægning.

LÆS MERE

staldbyggeri på sjælland

Staldbyggeri

Vi har mange års erfaring med staldbyggerier til både private og erhverv. Vi rådgiver og vejleder dig også til hvilken løsning og størrelse, der er bedst til din situation. Uanset om du bygger privat eller gennem erhverv, så har vi helt sikkert løsningen til dit staldbyggeri.

LÆS MERE

Kontakt os i dag!

Tømreren i Svalebæk ApS
Ønsker du yderligere oplysninger om en specifik arbejdsopgave, eller har du andre spørgsmål til Tømreren i Svalebæk ApS, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.​

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot